Motief tegels in een tropische tuin

Motief tegels in een tropische tuin 

Een tropische tuin bevat veel kleur, denk aan groene en gele tinten. Met tropische beplanting en zomerse bestrating waan je in een tropisch paradijs. De exotische planten zoals een bananenplant en een palm geven het voorzetje. Maak de tuin af met een mooie bestrating zoals met motief tegels. Deze opvallende accenten zullen jouw tuin laten schitteren! Weg met het gras waar niet op te maaien valt en zeg hallo tegen de mooie nieuwe motief tegels!

De absolute kroon op je terras!

Je kunt er uiteraard voor kiezen om de tuin te bestraten met één soort tegel of grind. Maar in een tropische tuin is het veel leuker om opvallende accenten terug te laten komen en te combineren. Combineer bijvoorbeeld her en der siertegels met een leuk motief met een andere ondergrond. Hoe je de tuin ook inricht, als je zo aan de slag gaat heb je in ieder geval altijd een originele tropische tuin. Dit tezamen met een rieten stoel, een hardhout schutting, een vijver en een paar exotische planten maakt het tropische plaatje compleet.

Welke motief tegel past bij jou?

Motief tegels maken het mogelijk om een mediterraanse sfeer in de tuin te creëren. Deze tuintegels toveren jouw tuin of terras om in een fijne plek waar heerlijk gegeten en geborreld kan worden. Motief tegels zijn er in vele kleuren en varianten te vinden. Zodoende is er voor een ieder een passende tegel te vinden: van gedekte bruintinten tot zeer fleurige en felle tinten. Met weinig onderhoud kan er in de zomer optimaal genoten worden van de motief tegels. Bekijk de webshop hieronder eens en kies de motief tegel uit die het mooist in jouw tropische tuin past!

Terug naar overzicht