Buxusvervanger kwekerij

Buxusvervanger kwekerij

De buxushaag is aan vervanging toe. Het is bruin en ziet er levenloos uit. Waarschijnlijk is de haag aangevreten door de buxusmot of heeft het last van een schimmelziekte. Behandeling is mogelijk maar dit is heel tijdrovend en kost geld. Bovendien is het nog maar de vraag of het afdoende helpt en u over een tijd weer met dezelfde ellende zit. Tijd voor actie dus. Voordat u weer nieuwe buxusplanten koopt is het goed om eens na te denken over een alternatief. Waarom niet kijken naar buxusvervangers? Deze hebben als groot voordeel dat ze nagenoeg resistent zijn tegen de schimmelziektes en de buxusmot. Net als de buxus zijn alle soorten winterhard waardoor u het hele jaar door een prachtige groene haag hebt.

Het vinden van een alternatief

Wanneer u kwalitatief goede en zeer betaalbare planten zoekt om de buxus te vervangen loont het zeker de moeite om een kijkje te nemen op de site van Buxusvervanger. Zij verkopen diverse soorten en types die allemaal uit de eigen kwekerij komen. Gezonde en sterke planten die uw tuin weer kunnen verfraaien. Omdat Buxusvervanger zeker is dat alle eigen gekweekte planten goed zijn krijgt u bij hen 3 maanden groeigarantie. Dat is nog eens goede klantenservice. Na het plaatsen van een bestelling verlaten de buxusvervangers zo snel mogelijk de kwekerij in een stevige verpakking. Ze kunnen verstuurd worden naar iedere gewenste locatie in Nederland. Liever zelf ophalen in Lunteren en met eigen ogen zien waar de buxusvervangers vandaan komen? Ook dat is zeker mogelijk.

Diverse soorten

Bij Buxusvervanger treft u diverse soorten aan. Neem bijvoorbeeld de Portugese laurier, de taxus Baccata, de Euonymus japonicus 'Green Spire' of de diverse types Ilex crenata. Allen kennen een goede groei en zijn geschikt voor iedere snoeivorm. Net als de buxus kunnen ze op iedere standplaats worden aangeplant. Een hoge of lage haag: het kan allemaal met de buxusvervangers. Elke soort heeft zijn eigen kenmerken en eigenschappen en slaat goed aan op iedere grondsoort. Als het maar goed doorlatend is zodat de wortels de benodigde voedingsstoffen uit de bodem kunnen onttrekken. Verbaas u over de vele mogelijkheden die Buxusvervanger u biedt en profiteer van de lage prijzen. 
 

Terug naar overzicht